...kirjoitus

Koko päivä mennyt netissä pyörien. Lähinnä olen tutkiskellut eri deittisivustoja. Rekisteröidyinkin yhteen semmoiseen, vaikken uskokaan löytäväni sieltä yhtään mitään tai ketään...mutta kokeilenpa ihan vaan mielenkiinnosta.

En vain oikein osaa nettideittailua. Profiiliin en suostu laittamaan kuvaa, tunnistettavuuden vuoksi. Sillä tavalla olen ujo, ja vanhanaikaisuudestani kertoo se, että haluan tulevan mieheni etsivän minut...ei toisinpäin. Esittelyteksti profiiliin on vaikea kirjoittaa, mitä sitä kertoisi, jotta kertoo tarpeeksi muttei liikaa. Millä sanoilla saisi itsensä, toiveensa ja halunsa kerrotuksi oikealla fiiliksellä.

Huoh, en usko tuohon tapaan löytää kumppania ollenkaan. Ja on yksi asia, jonka vuoksi tiedän minulle kumppanin löytymisen olevan vaikeaa, ja joka rajaa tarjontaa. Olen pitkäaikaistyötön, kutsun itse tilannettani elämäntapatyöttömyydeksi. Työttömyys johtuu depressiostani ja sen jälkeisestä sosiaalisesta eristäytymisestäni, vieraisiin ihmisiin liittyvistä ahdistuksistani, koulutuksen puutteestani, sekä ylpeydestäni tehdä paskapalkalla paskaduunia. Harva minua siis ymmärtää, enkä sovi yleisesti vallalla oleviin arvoihin.

Olisin varmaan onnellisin maalla asuen, hoitaen omaa puutarhaa, kasvimaata, eläimiä ja kotia. Mutta itselläni yksin ei näillä näkymin tule olemaan mahdollisuutta toteuttaa unelmaani, enkä edes ilman puolisoa haluaisi. Tuntuu mahdottomalta löytää mies, joka suuremmalla rahallisella panostuksella kanssani tuollaiseen elämäntapaan lähtisi, pelkästä rakkaudesta. Nykyisin kun on vähintään pärjättävä omillaan ja monet haluavat säilyttää omat rahansa (avioliitossakin) vain omaan käyttöönsä. Ja mitään "sugar daddya" en halua, sellaiseen en pystyisi. Eli hyvä- ja suurisydäminen, sekä jollain tapaa erikoislaatuinen tulevan mieheni pitää olla.

Ja kyllä, luonteestani kertoo paljon se, että mietin parisuhdeasioita aika paljon ajastani. Jos ensin saisin parisuhteen osalta oman elämäni vakaaksi, olisin erittäin hyvä parisuhde- tai seksuaalineuvoja tai -terapeutti.

"Rakkaudella, Odel"